Chcete se věnovat gastronomickým oborům, cestovnímu ruchu, nebo podnikání? Vyberte si školu, která vám zajistí to nejlepší vzdělání a komplexně vás připraví pro život. Vyberte si to nejlepší – vyberte si nejoceňovanější gastronomickou školu v ČR!

Každý z nás je individualita. My si to dobře uvědomujeme, proto ke každému člověku přistupujeme jako ke svébytné osobnosti a necháme vyniknout jeho talent. Díky tomu se naši žáci mohli stát mistry v tom, co je skutečně baví.

Zlatá medaile MDR
Jsme držiteli Zlaté medaile Magdaleny D. Rettigové, nejvyššího ocenění pro gastronomické instituce.


učit vás bude
0
kvalifikovaných expertů
máme celkem
0
let praxe
od r. 2008 jsme získali
0
medailí a pohárů
vychovali jsme
0
mistra světa

Prohlédněte si naší školu



6 dalších důvodů, které vás nenechají na pochybách

Praxe je pro nás vším. Nevěříme, že se člověk stane dobrým řezníkem, kuchařem, nebo barmanem ze školní lavice.

Naše školní jídelna je plně vybavená restaurace. U nás prostírají, vaří i obsluhují naši žáci. Máme i vlastní pokladnu.

Máme vlastní školní bar, ve kterém vyrostl nejeden barmanský mistr. Trénovat můžete i mimo školní hodiny.

Pro řezníky je k dispozici kompletně vybavené řeznictví včetně udírny. Každou středu máme plnou prodejnu.

Pro cukráře a pekaře máme připravenou vlastní cukrárnu a pekárnu. Krásně voní! Není divu, že se před ní stojí fronty.

Každý druhý student bydlí na našem internátu. Je hned vedle školy, připojený zaskleným mostem a pan vedoucí je skvělý.

Naši absolventi dobývají svět


Vojtěch Petržela
Mistr světa v uměleckém vyřezávání ovoce 2016

Nejvíce se mi líbí možnosti naší školy uskutečňovat přání studentů. Jsem rád za vlídný přístup učitelů teoretického a odborného výcviku, kteří mě toho hodně naučili.

Kateřina Vymazalová
specialistka na Teatendering

Ve srovnání s jinými školami mne ta naše zaujala možnostmi studentů v jejich specializaci a vlídný přístup učitelů, který na mě hned zapůsobil.

Naše poháry a ocenění


Jsme držiteli stovek ocenění, pohárů a mezinárodních certifikací. Nejvíce (213) medailí získali naši studenti za Carving, neboli umělecké vyřezávání do ovoce a zeleniny, za baramanství (79) a potom naši umělci cukráři (49). Naši studenti jsou mistři ČR i světa v tom, co je skutečně baví. Talent a píli umíme ocenit a našim studentům poskytujeme odborný dohled i zázemí, aby se mohli rozvíjet ve svém koníčku. Výběr pohárů si můžete prohlédnout níže, všechny Vám rádi ukážeme přímo u nás na škole. Stačí zavolat a domluvit si termín – budeme se těšit na návštěvu.

Ze školního Facebooku


Recepty a tipy od našich studentů


Tím, co děláme, opravdu žijeme. Přečtěte si zajímavé recepty od studentů a učitelů z naší školy.

Vepřová plněná panenka

Vepřová panenka plněná citrusovou nádivkou, batátové pyré, pečený bylinkový celer, tymiánová demi–glace. Tento recept je … >>

Sekaný máslový řízek z vepřového plecka na restovaných žampionech s petrželkovým bramborem

Tento recept pro Vás připravila naše školní jídelna Na 10 porcí budete potřebovat:   žampiony … >>

Tarhoňa se sumečkem v jogurtové marinádě

Na 10 porcí  budete potřebovat bílý jogurt 400 g česnek 15 g paprika lahůdková sladká … >>

Ochutnejte steak z mladého býčka podle našeho receptu

Steak z mladého býčka na pepři, bramborové pyré s parmezánem a mandlemi, pečená karotka, blanšírovaná … >>

Připravujeme delikátní kachní prsa na medu

Kachní prsa na medu, restovaná foie grass, celerové pyré, jablkovo-zázvorové chutney, pomerančová omáčka s whisky, … >>

Plněná křepelčí stehýnka pro milovníky portského

Křepelčí stehýnka plněná, prsíčka na medu, pastiňákové pyré, grilovaná kukuřice, omáčka z portského vína 2 … >>

Zdravá kuřecí variace na rukolovém oleji s pyré

Kuřecí variace (roláda, kroketka smažená v kůži, pastiňákovo–mrkvové pyré, tymiánová demi–glace, rukolový olej) 1 porce … >>

Zkusili jsme jehněčí hřebínek s bylinkovou krustou

Jehněčí hřebínek s bylinkovou krustou, pyré z bílých fazolí, ragú z červených fazolí, opékaná cibule, … >>

Vepřová panenka s gratinovanými brambory

Vepřová panenka s gratinovanými brambory, cibulové ragú, pepřová omáčka, slaninové chipsy 1 porce Panenka 200 … >>

Tvarohový bulgur s ovocem a přelivem z karamelu

Sladká tečka na závěr ze soutěžního obědu naší školní jídelny. Co budeme k výrobě potřebovat: … >>