Facebook    Plán týdne    E-omluvenka    Suplování    Bakaláři    Jídelna

Nejoceňovanější gastronomická škola v republice Menu
  • DOMŮ
  • PRO ZÁJEMCE
    • Nabídka oborů
      • Všechny obory
      • Maturitní
        • Gastronomie
        • Hotelnictví a cestovní ruch
        • Close
      • Učební
        • Kuchař-číšník
        • Řezník-uzenář
        • Cukrář
        • Pekař
        • Close
      • Nástavbové
        • Podnikání
        • Close
      • Close
    • Proč studovat u nás?
    • Přijímací řízení
    • Dny otevřených dveří
    • Virtuální prohlídka
    • Close
  • PRO STUDENTY
    • Týdenní plán
    • Suplování
    • E-omluvenka
    • Přihlášení do Bakaláře
    • Maturitní zkoušky
    • Závěrečné zkoušky
    • Jak vyřídit
    • Close
  • AKTUÁLNĚ
    • Nástěnka
    • Recepty a tipy
    • Soutěže
    • Kurzy a školení
    • Akce školy
    • Akce Domova mládeže
    • Sportovní akce
    • Close
  • O ŠKOLE
    • Historie a současnost
    • Stravování
    • Ubytování
    • Fiktivní firmy
    • Mezinárodní stáže
    • Výchovný poradce
    • Prevence SPJ
    • Napsali o nás
    • Projekty
    • Dokumenty ke stažení
    • Close
  • E-SHOP
  • KONTAKTY
  • Search

Aktuálně

Aktuálně

Nejnovější recepty

  • STEAK Z MLADÉHO BÝČKA NA PEPŘI, BRAMBOROVÉ PYRÉ S PARMEZÁNEM A MANDLEMI, PEČENÁ KAROTKA, BLANŠÍROVANÁ RŮŽIČKOVÁ KAPUSTA, SMETANOVÁ OMÁČKA SE ZELENÝM PEPŘEM
    21.03.2018 STEAK Z MLADÉHO BÝČKA NA PEPŘI, BRAMBOROVÉ PYRÉ S PARMEZÁNEM A MANDLEMI, PEČENÁ KAROTKA, BLANŠÍROVANÁ RŮŽIČKOVÁ KAPUSTA, SMETANOVÁ OMÁČKA SE ZELENÝM PEPŘEM
  • KACHNÍ PRSA NA MEDU, RESTOVANÁ FOIE GRASS, CELEROVÉ PYRÉ, JABLKOVO–ZÁZVOROVÉ CHUTNEY, POMERANČOVÁ OMÁČKA S WHISKY, BATÁTOVÉ CHIPSY
    07.03.2018 KACHNÍ PRSA NA MEDU, RESTOVANÁ FOIE GRASS, CELEROVÉ PYRÉ, JABLKOVO–ZÁZVOROVÉ CHUTNEY, POMERANČOVÁ OMÁČKA S WHISKY, BATÁTOVÉ CHIPSY
  • KŘEPELČÍ STEHÝNKA PLNĚNÁ, PRSÍČKA NA MEDU, PASTIŇÁKOVÉ PYRÉ, GRILOVANÁ KUKUŘICE, OMÁČKA Z PORTSKÉHO VÍNA
    15.02.2018 KŘEPELČÍ STEHÝNKA PLNĚNÁ, PRSÍČKA NA MEDU, PASTIŇÁKOVÉ PYRÉ, GRILOVANÁ KUKUŘICE, OMÁČKA Z PORTSKÉHO VÍNA
  • Kuřecí variace (roláda, kroketka smažená v kůži, pastiňákovo–mrkvové pyré, tymiánová demi–glace, rukolový olej)
    31.01.2018 Kuřecí variace (roláda, kroketka smažená v kůži, pastiňákovo–mrkvové pyré, tymiánová demi–glace, rukolový olej)
  • JEHNĚČÍ HŘEBÍNEK S BYLINKOVOU KRUSTOU, PYRÉ Z BÍLÝCH FAZOLÍ, RAGÚ Z ČERVENÝCH FAZOLÍ, OPÉKANÁ CIBULE, POVIDLOVÁ DEMI – GLACE
    15.01.2018 JEHNĚČÍ HŘEBÍNEK S BYLINKOVOU KRUSTOU, PYRÉ Z BÍLÝCH FAZOLÍ, RAGÚ Z ČERVENÝCH FAZOLÍ, OPÉKANÁ CIBULE, POVIDLOVÁ DEMI – GLACE

Pro studenty

  • Nabídka oborů
  • Proč studovat u nás?
  • Dny otevřených dveří
  • Přijímací řízení
  • Virtuální prohlídka

Pro studenty

  • Jídelna
  • Suplování
  • Plán týdne
  • Bakaláři
  • E-omluvenka

O škole

  • Historie a současnost
  • Stravování
  • Ubytování
  • Výchovný poradce
  • Kontakty

SOŠ a SOU Polička

Čs. armády 485,
Polička 572 01

+420 461 722 107
+420 461 725 843
skola@soupolicka.cz

Kontakty na zaměstnance

Ⓒ 2016 Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Polička | www.soupolicka.cz
Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.Souhlasím